Sütlük Şarküteri

Sütlük Şarküteri

Sütlük Montaj Tamir Ve Bakım

Kasap, market gibi işletmelerin içecek ve yiyecekleri muhafaza ettikleri yerdir. Tercih edilen ürünlerin doğal özelliklerini bozmadan, raf ömrünü uzatmak için kullanılan dolap. Büyük küçük tüm işletmeler tercih ettiği için önemli bir yere sahiptir.

Büyük işletmeler genellikle hava perde özelliği olan sütlük dolaplarını tercih ederler.

Bazı kapaklar sert oldukları için kapı yayları için gereke bilir. Uğur Endüstriyel ürünlerinde böyle bir sıkıntı ile karşılaşma oranınız düşüktür.

Aydınlatma kalitesi başarılı ve enerji harcaması düşüktür. İstenilen renk, boyut ve ürün kalitesi ile sütlük montaj - tamir ve bakım özenle üretilir. Yüksek kalite güvencesi ile sabitlenir.

Sütlük Dolabı Nasıl Yapılır?

Verilen ölçüler dahilinde ve belirlenen malzeme ile sütlük dolabı hazırlanır. Test işlemleri, sütlük montaj - tamir ve bakım yapıldıktan sonra kurulumuna başlanır.

Ürünler Nasıl Konulması Gerekir?

Ürünler soğutma akışını engellemeyecek şekilde konulur. Aydınlatma ürünlerin dikkat çekici görünmesi açısından önemlidir. Gün ışığı, beyaz ve sarı aydınlatmalar tercih edilebilir.

İçerisinde fan ve soğutucu birlikte bulunur. Havalandırma kapasitesine göre fiyatları değişiklik gösterir. Eski tarihler öne, yeni tarihli ürünler arkaya konulmalıdır.

Sütlük Dolabı Derecesi Kaç Olmalıdır?

Genellikle 5 veya 6 derecede olması tercih edilir.

Sütlük Dolabında Bulunması Gerekenler?

Süt, yoğurt, kaymak, peynir, sucuk, pasta, su ürünleri, tatlı yiyecekler, süt ürünleri, pizza, lavaş, yufka, kıyma, tereyağı gibi yiyecekler sütlük montaj - tamir ve bakım bulunmaktadır.

Sütlük Dolabı Çeşitleri Nelerdir?

  • 1- Sürgülü kapılı
  • 2- Hava perdeli kapısız
  • 3- Açılır kapılı
  • 4- Kare yatay sütlük olmak üzere 4’ e ayrılır.